Op zoek naar fysiotherapie gouda bloemendaal?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     fysiotherapie gouda bloemendaal
 
fysiotherapie den helder
Fysiotherapie Suri uit Den Helder is opgericht in 2013 en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Den Helder en omstreken op het gebied van Fysiotherapie. Fysiotherapie Suri is een groeiende, innoverende fysiotherapiepraktijk in Den Helder voor o.a. fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie en dry needling.
Alle huisartsen in Gouda, zoek een huisarts.
Zorgvergelijker Zoek een huisarts Resultaten. Huisartsen en huisartsenpraktijken in Gouda 21 gevonden. Naam Adres Postcode Plaats Contact. APS Pijntherapie Counselling Praktijk Ad J van Dijk. Bloemen G van Dijk Huisartsen G J P. de La Reylaan45. de La Reylaan45. Brey J de. Cools-Hackeng Huisartsen Maatschap. Dijk M C van Kar M T vd. van Bergen IJzendoornprk4. van Bergen IJzendoornprk4. Geukes Huisarts H J. de La Reylaan45. de La Reylaan45. Geukes Huisarts H J. de La Reylaan45. de La Reylaan45. Gezondheidscentrum Bloemendaal Huisartsen.
Fysiotherapie Gouda door Fysio Visiq Onbeperkt en gratis persberichten versturen?
U bent van harte welkom op Lekkenburg 8a en 2 2804 XC Gouda in onze gezondheidscentrum Bloemendaal. Hiernaast kunt u ook een afspraak inplannen. Fysiotherapie Gouda door Fysio Visiq Reviewed by info on 12 februari 2018. Bent u opzoek naar een betrouwbare en goede fysiotherapiepraktijk in Gouda?
Fysiovisiq Fysiotherapie Physical Therapist.
Lekkenburg 8 A 8a is in het Gezondheidscentrum Bloemendaal. 2804 XC Gouda. FysioVisiq is dé specialist op het gebied van fysiotherapie en gezond bewegen. Heeft u een klacht, een blessure of wilt u verantwoord sporten, dan bieden wij u de beste zorg en begeleiding.
FysioVisiq in Gouda Openingstijden, Adres Reviews.
Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Bloemendaal, Lekkenburg 2 8a. U vindt hier zowel de reguliere fysiotherapie als het test en trainingscentrum. Wij zijn met vijftien fysiotherapeuten en drie secretaresses werkzaam in een volledig vernieuwde, modern geoutilleerde praktijk. Naast zes behandelkamers, maken wij gebruik van twee volledig ingerichte oefenzalen! Routebeschrijving naar: FysioVisiq. Van: Met de auto. Met de fiets. Breng me er naar toe. Andere plekken in de omgeving. 4.5 44 meter verderop. nu open, tot 1500.: Smile Clinic Gouda.
Ken je buurt Bloemendaal Viavesta Makelaars.
een apotheek, huisartsen, fysiotherapie, diëtisten en een crèche. Het Groenhovenkwartier o.a. Plataanstraat, Moerbeistraat, Denneweg en omgeving is gebouwd in de 70-er jaren, rustige straten, veel groen en ruime huizen. Een buurt met zowel koop als huurwoningen. Op loopafstand van het zwembad, het Groenhovenbad, en de sportvelden. Er is een supermarkt midden in de wijk en het winkelcentrum Bloemendaal is dichtbij. Het Groenhovenbad is in 2013 gebouwd en heeft wedstrijdbaden, een doelgroepenbad en een buitenbad met twee peuterbaden. De Bloemendaalseweg loopt al eeuwen vanaf het centrum van Gouda naar Waddinxveen.
FysioVisiq Goudawijzer.
Op deze pagina.: Gezondh.centrum Bloemendaal, Gouda 0182-53 38 33 Lekkenburg 8a 2804XC Gouda www.fysiovisiq.nl info@fysiovisiq.nl Laatste controle: augustus 2021. Lift of traplift aanwezig. Aangepast sanitair, aangepast toilet. Voorzieningen voor doven en slechthorenden. Voorzieningen voor blinden en slechtzienden. Maandag t/m vrijdag 8.00-20.00u niet alle avonden Zaterdag sport 9.00-11.15u. begeleiding bij sportverenigingen. Diensten aan/afspraken met sportverenigingen: sponsorcontracten, fysiotherapie, conditie en herstel training, voorlichting via website, training voor de trainers.
Fysiotherapie Bloemendaal.
Fysiotherapie, begeleiding en training. Fysiotherapie Bloemendaal is een moderne en multidisciplinaire praktijk waarbij we met name gericht zijn op 'de' bewegende mens. Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, cranio sacraaltherapie, oncologie fysiotherapie, McKenzie therapie en geriatriefysiotherapie. We zijn gespecialiseerd in de begeleiding en training van chronisch zieken, zoals mensen met hart-, vaat- en longziekten, reuma, kanker, Parkinson en MS.
Fysiotherapie Medisch Spectrum Gouda.
website/promotie Fysiotherapie Medisch Spectrum Gouda, Willem Barentzlaan 28, 2803XP Gouda. Veilig naar de fysiotherapeut. Dat doe je zo. Helaas zal uw fysiotherapeutische afspraak onder omstandigheden zijn die anders zijn dan u gewend bent. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld beeldbellen of stellen we het even uit. Belangrijk is dan dat we ons samen houden aan de hygiëneregels.: Draag een mondkap bij binnenkomst van het centrum en in de wachtkamer.
Praktijk Fysiotherapie Disseldorp Gouda Oozo.nl.
Willem Barentszlaan, 2803XP Gouda. GOUDA Dinsdagmorgen 9 maart rond 9.50 uur landde een traumahelikopter met aan boord een trauma-arts voor een voor een incident bij Twinkel Kinderdagopvang aan de Willem Barentszlaan in. Meer bedrijven in Windrooskwartier en Heesterbuurt. Meer bedrijven in Bloemendaal.
Vind jouw podotherapeut in Gouda op podotherapeut-info.nl.
s-Gravenland Alblasserdam Alphen aan den Rijn Barendrecht Benthuizen Bergschenhoek Berkel en Rodenrijs Bleiswijk Bloemendaal Bloemhof Bodegraven Bolnes Boskoop Capelle aan den IJssel Carnisse Delfshaven Delft Dordrecht Driemanspolder Feijenoord Gouda Groot IJsselmonde Hendrik-Ido-Ambacht IJsselstein Krimpen aan den IJssel Kudelstaart Leiden Leiderdorp Liesveld Lombardijen Lopik Merenwijk Mijdrecht Nieuw-Lekkerland Oegstgeest Ommoord Oudewater Overschie Papendrecht Pendrecht Pijnacker Reeuwijk Ridderkerk Rotterdam Schiebroek Schiedam Schoonhoven Sliedrecht Slikkerveer Spangen Veldhuizen Vleuten Voorburg Voorschoten Vreewijk Waddinxveen Woerden Ypenburg Zoetermeer Zuidwijk Zwijndrecht.

Contacteer ons