Op zoek naar feestzaal gouda?

+
+
+
+
+
+
+
+
+

     feestzaal gouda
 
Zaal in art-decostijl in Café Central in gouda zuid holland Monument Rijksmonumenten.nl.
Bovendien zijn de wapens van Gouda en Bergambacht en een drinkend boertje gebrandschilderd. Teksten en afbeeldingen verwijzen naar de functie van de feestzaal en naar de familie van de opdrachtgever. Het balkenplafond heeft een geometrisch frame van hout met daartussen geschilderde decoratie, eveneens bestaande uit vlakken met gestileerde organische vormen.
Partycentrum en feestlocatie Gouda - Partyboerderij Het Wapen Van Degenkamp.
Partycentrum en feestlocatie Gouda. Nabij Gouda vindt u het juiste partycentrum. Zoekt u in Gouda een ruime trouwlocatie, feestlocatie of vergaderruimte? Bij Partyboerderij Het Wapen van Degenkamp bent u aan het juiste adres. Bij ons kunt u eenvoudig een zaal huren voor iedere gelegenheid.
De Zalen Zaalverhuur Gouda.
Zaal huren Gouda. Door de multifunctionaliteit van de zalen van Le Patapouf, kan er op verschillende manieren invulling gegeven worden aan de zalen. Zo is Le Patapouf uitermate geschikt als vergaderlocatie, maar ook als trouwlocatie of als locatie voor een bedrijfsfeest.
DJ in Gouda? DJ Johan Post Gegarandeerd onvergetelijk.
LF Gouda in de oude Lichtfabriek van Gouda op het Balkon, in het Restaurant of in de Feestzaal. Geniet van het industriële erfgoed LF Gouda in de historische binnenstad van Gouda. Feesten vinden doorgaans plaats in de feestzaal beneden. Hier maken we verplicht gebruik van de aanwezige geluidsinstallatie.
Zaalverhuur en partycentra regio Gouda Kies hier uw feestlocatie uit regio Gouda.
Het is een gezellige tent! Conny Manuhutu - 31 dec 2014, 13:01.: gerelateerd aan Zaalverhuur en partycentra. zalen feestzaal feestzalen trouwfeestlocaties zaal te huur partycentrum feestlocaties trouwlocaties zalenverhuur zaal huren zalen huren huren feestzaal huren feestzalen partycentra partycentrums. aan Zaalverhuur en partycentra regio Gouda.
De 10 beste feestzalen in Gouda eventplanner.be.
Neem dan rechtstreeks contact op via de contactgegevens van elke locatie. Relevante links: Congreslocatie in Gouda, Evenementenlocaties in Gouda, Trouwlocaties in Gouda, Vergaderzaal in Gouda. Jouw feestzaal in Gouda toevoegen. Baat je zelf een eventlocatie uit? Voeg jouw feestzaal toe aan dit overzicht met feestzalen in Gouda.
De Lichtfabriek Gouda: Magische sfeer, oogstrelende cocktails.
Het café-restaurant is gevestigd in een fabrieksgebouw uit 1910. Op de plek waar vroeger de stroomvoorziening van Gouda en omgeving werd verzorgd, heerst nu soms een magische sfeer. Zeker als de lichten branden en het geroezemoes van de gasten opklinkt, lacht manager Marcel Jorna. Vroeger zaten de Goudse mensen gezellig samen aan hun verlichte keukentafel, dankzij de stroom die hier vandaan kwam. Datzelfde gevoel van verbinding en knusse gezelligheid proberen we onze gasten mee te geven. Eigenaren Lennart en Sharon van Gastel openden De Lichtfabriek in 2015. Bijna veertig jaar stond het pand dichtgespijkerd te verkommeren. Behalve het café-restaurant met 120 zitplaatsen, is er een feestzaal voor groepen.
10 beste cateraars in Gouda. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
cateraar - 55.6 km van Gouda. 5308 JA Aalst. Wij verzorgen u bbq - koude warme buffetten aan huis of feestzaal voor meer info neem gerust contact op information hidden. 2801 PK Gouda. 2801 PK Gouda. 2801 PK Gouda. 2801 PK Gouda.
Uitloper Gouda.
KUNSTPUNTGOUDA Turfsingel 34, Gouda theater galerie theater en podium cursusruimte informatiecentrum feestzaal ontmoetingscentrum. KUNSTUITLEEN GOUDA Blekerssingel 40, Gouda galerie museum. LIBERTIES Nieuwe Gouwe OZ 13C, Gouda podium theater en podium feestzaal partycentrum ontmoetingscentrum. LETOILE, RESTAURANT WIJNBAR Blekerssingel 1, Gouda restaurant.
Feestlocatie Rotterdam en omgeving - Gasterij Vergeer Reeuwijk.
Gasterij Vergeer is gesitueerd in Reeuwijk-dorp. Dat is een mooi plaatsje naast Gouda, binnen 25 min rijden van het centrum van Rotterdam. Hier vinden jullie tussen de weilanden het prachtige Reeuwijk. En zelfs de rit ernaartoe is een beleving voor je gasten. Eenmaal op onze locatie aangekomen kunnen al jullie gasten bij en in de buurt van onze locatie parkeren. Bovendien is parkeren overal gratis! Onze onlangs volledig gerenoveerde feestzaal is geschikt voor alle soorten evenementen.

Contacteer ons